Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche

Op het gebied van interne criminaliteit binnen in een bedrijf is Private Eye Investigation een objectief particulier onderzoeksbureau welke zeer sterk is in dossiervorming. Onderzoek naar interne criminaliteit, oftewel bedrijfsrecherche, is in deze tijd een veel voorkomende dienst. Helaas wordt er regelmatig op meerdere manieren het vertrouwen van de werkgever beschaamd.

Indien u vermoedt dat er binnen uw bedrijf frauduleuze handelingen gepleegd worden dan is het verstandig hier serieus mee om te gaan. Door het inschakelen van Private Eye Investigation kan bij een vermoeden van bedrijfscriminaliteit de vermeende fraude eindigen. Immers is het mogelijk dat indien er vanuit de opdrachtgever te laat wordt gereageerd het ook daadwerkelijk te laat kan zijn.

Private Eye Investigation is een jong en dynamisch particulier onderzoeksbureau. Wij zijn erkend door Justitie en gelegitimeerd door politie. Wij handelen vanuit de privacygedragscode, de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus en de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij hanteren een hoge vorm van discretie en professionaliteit. Als u Private Eye Investigation kunt u rekenen op een accuraat onderzoek met de hoogste vorm van privacy en hoge kwaliteit van rapportage waarbij gekeken wordt welke stappen zinvol en resultaatgericht zijn.

Onderstaand vindt u een overzicht welke onderzoeken Private Eye Investigation voor u kunt uitvoeren:

Bent u op zoek naar een doortastend en objectief particulier onderzoeksbureau? Neem dan contact met ons op via info@private-eye.nl of via onderstaand contact formulier.

 

%d bloggers liken dit: