Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche

Op het gebied van interne criminaliteit binnen in een bedrijf is Private Eye Investigation een objectief particulier onderzoeksbureau welke zeer sterk is in dossiervorming. Onderzoek naar interne criminaliteit, oftewel bedrijfsrecherche, is in deze tijd een veel voorkomende dienst. Helaas wordt er regelmatig op meerdere manieren het vertrouwen van de werkgever beschaamd.

Indien u vermoedt dat er binnen uw bedrijf frauduleuze handelingen worden gepleegd, dan is het verstandig hier serieus mee om te gaan.

Private Eye Investigation is een jong en dynamisch particulier onderzoeksbureau. Wij zijn erkend door Justitie en gelegitimeerd door politie. Private Eye Investigation handelt vanuit de geldende wet- en regelgeving en hanteert een hoge vorm van discretie en professionaliteit.

Als u Private Eye Investigation inschakelt kunt u rekenen op een accuraat onderzoek met de hoogste vorm van privacy en hoge kwaliteit van rapportage waarbij er samen met u gekeken wordt welke stappen zinvol en resultaatgericht zijn.

Onderstaand vindt u een overzicht welke onderzoeken Private Eye Investigation voor u kunt uitvoeren:

Bent u op zoek naar een doortastend en objectief particulier onderzoeksbureau? Neem dan contact met ons op via info@private-eye.nl of via onderstaand contact formulier.