Twee privédetectives bij boekpresentatie Kirsten van Dissel

•• SOD onderzoek was op vrijdag 20 april met Private Eye Investigation te gast tijdens een mooie boekpresentatie bij boekhandel https://www.paagman.nl/

Beide bureaus gaven de plm 100 aanwezigen gezamenlijk en met veel genoegen een kijkje in de keuken van de particuliere onderzoekswereld ••

DEN HAAG – Het boek van Omroep West-presentatrice Kirsten van Dissel en Henk Apotheker is vrijdagavond gepresenteerd in Paagman aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Het boek, ‘Erfenis’, gaat over een privédetective. Bij de boekpresentatie waren daarom twee ‘echte’ privédetectives aanwezig, die een korte uitleg gaven over hun werk.

Tijdens de boekpresentatie mochten Van Dissel en Apotheker de eerste exemplaren uitreiken. Apotheker gaf zijn eerste boek aan zijn dochters. De presentatrice van Team West gaf haar exemplaar aan haar vriend en haar dochter.

Voordat de families van de twee schrijvers de boeken in ontvangst namen, werd er door de uitgever een kort praatje gehouden. Ook vertelden twee privédetectives over hun werk. Het boek gaat over een vrouwelijke privédetective, vandaar dat dit paar ‘echte’ speurders langskwam om over de praktijk te vertellen.

Drie jaar geschreven

Drie jaar geleden ontving Van Dissel een mailtje van Apotheker met de vraag of zij wilde meewerken aan zijn nieuwe boek. ‘Ik heb verstand van zowel fictie als werkelijkheid. Ik weet wat wel en niet kan. En echt alles is mogelijk. Soms is de werkelijkheid nog erger dan je voor mogelijk houdt’, vertelde Van Dissel eerder aan Omroep West.

Het boek ‘Erfenis’ is de eerste in een reeks die draait om privédetective Chris Meyer.