Rotterdamse politie kampt met capaciteitsproblemen

Ook de Rotterdamse politie kampt met een capaciteitsprobleem doordat de zwaardere criminaliteit is toegenomen. De politie is genoodzaakt om prioriteiten te stellen en zodoende blijven andere zaken op de plank liggen.

Dit betreft bijvoorbeeld diefstal bij bedrijven maar ook woninginbraken. Doordat er minder rechercheurs tot beschikking zijn loopt de frustratie bij zowel de politie en uiteindelijk ook bij de burger op.

Het inhuren van een particulier recherchebureau kan dan een oplossing bieden. Aan de hand van een grondig en objectief onderzoek kunnen zaken aan het licht komen. Alleen bij goede dossiervorming die gebaseerd is op feiten en omstandigheden, kan een zaak bij de rechter goed beslagen ten ijs komen.

Bij een gerechtelijke procedure kunnen de kosten van het onderzoek vaak zelfs verhaald worden op de dader. Kijk gerust op de website www.private-eye.nl voor onze diensten. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@private-eye.nl

link: https://www.ad.nl/rotterdam/rotterdamse-recherche-kan-het-amper-aan-frustrerend-dat-zaken-blijven-liggen~ab5f94ad/